Vi sender inden for 24 timer - Fri fragt over 399 kr

En ny serie af outdoor-kort

Calazo friluftskort er en ny serie af outdoor-kort udviklet med fokus på vandring, kajak eller kano, cykling og mountainbike. Vi på Calazo gør ekstra meget ud af at lave gode og detaljerede kort til dig, der elsker at være i naturen. Indholdet er tilpasset til hvert enkelte kortblad og udarbejdet i samarbejde med lokale eksperter. Vi har sørget for en grundig og korrekt ruteafmærkning, og har desuden tilføjet nyttige informationer om f.eks. campingområder, teltpladser, shelters, parkeringsmuligheder samt tips om indkvartering og overnatning.

Vi trykker altid vores kort på et materiale, som hedder Tyvek. Det er lavet af en syntetisk fiber, som gør kortet vandafvisende og meget slidstærkt. Et tyvekkort går ikke pludselig i stykker eller taber farven, mens du er på farten.

Calazo Forlag udgiver også friluftskort og bøger i Sverige, Norge og Finland. Vi har blandt andet kort til hele den svenske fjeldverden, Kungsleden og de mest populære områder i Norge, såsom Jotunheimen, Sunnmøre og Lofoten. Desuden har vi udgivet bøgerne ’Vandra Skåneleden’ og ’Weekendvandra i Skåne’ med information om, hvor du finder den flotteste vandring på den anden side af Øresund.

Vores produkter vil snart være tilgængelige på friluftsland.dk og andre outdoor og frilufts butikker i Danmark.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn