Vi sender inden for 24 timer - Gratis forsendelse over kr 399

Betaling

I samarbejde med Klarna tilbyder vi fakturabetaling, delbetaling, kontokortbetaling samt direkte betaling.

Vores fakturaer sendes ud via mail samtidig med at ordren afsendes fra os. Fakturaen har en forfaldstid på 14 dage. Fakturaer til firmaer sendes per post til den angivne fakturaadresse og forfalder efter 30 dage.

Mere information og vilkår om betalingsmåder hos Klarna finder du hos Klarna.dk

Leverancevilkår og returhåndtering

Hvornår modtager jeg min bestilling?

Bestillinger, som foretages på hverdage, sender vi med posten inden for 24 timer. Produkter til download er direkte tilgængelige i vores app efter køb.

Forsinkelse og dellevering

Vi gør vores bedste for at levere så hurtigt som muligt, men indimellem opstår der desværre forsinkelser. Vi garanterer derfor ikke leverance til en bestemt dag og tager altid forbehold for forsinkelser. Hvis en bog eller et kort ikke kan leveres i tide, sender vi en mail med information til dig.

Afbestilling

De bøger, som kan bestilles på vores hjemmeside, er de bøger, som findes på vores lager. Vi tager dog forbehold for udsolgte varer.

Fragt

Vi anvender posten til vores fragter og sender normalt din bog eller dit kort som A-post. Større leverancer sendes som pakke til dit nærmeste afhentningssted. Udgifter angives ved betaling.

Sporing af pakker

Når din bestilling afsendes fra os, får du en leverancebesked til din email. Er din bestilling sendt som pakke, indeholder leverancebeskeden et pakkenummer (kollinummer) og et link, så du kan følge forsendelsen fra os til dig.

Hvor længe ligger forsendelsen til afhentning?

Leverance med posten: 14 dage. Hvis du ikke henter din bestilling i tide, sendes den automatisk retur til os. Husk at din faktura forfalder 14 dage efter, at vi har sendt bestillingen, uanset om du har hentet den på afhentningsstedet eller ej. Handler du som virksomhed, forfalder fakturaen efter 30 dage.

Hvordan afbestiller jeg en ordre?

Hvis du vil afbestille en delbestilling eller hele bestillingen, kan du gøre det ved at kontakte os via [email protected]

Hvor lang fortrydelsesret har jeg?

Som kunde har du altid 14 dages fortrydelsesret i henhold til loven om nethandel og aftale uden for fysisk butik. Returnerer du en ikkeanvendt vare med eventuelt tilhørende etiketter og indpakning inden for 14 dage, tilbagebetales hele beløbet. Hvis produktets kvalitet er påvirket som følge af, at du som kunde har anvendt det til mere, end hvad der er nødvendigt for at undersøge dets egenskaber eller funktion, vil der komme et fradrag i tilbagebetalingen, som modsvarer varens værdiforringelse.

Koster det noget at returnere?

Vi tager ikke nogen returafgift, når du returnerer, men du betaler selv for fragten retur i henhold til gældende portopriser.

Hvad gør jeg for at returnere?

Hvis du som kunde vil gøre brug af din fortrydelsesret, skal du meddele os dette inden 14 dage, fra du har modtaget varen. Kontakt os via [email protected]

Genbrug gerne indpakningen, som produktet kom i, når du returnerer. Har du ikke gemt indpakningen, vil du også kunne sende produktet tilbage i en anden emballage. Det vigtigste er, at du pakker varen forsvarligt ind og vedlægger følgesedlen eller anden information, hvor ordrenummer og kundeinformation fremgår. Hvis denne information savnes, kan vi ikke se, at returvaren kommer fra dig.

Du betaler selv for fragten tilbage i henhold til gældende portopriser og returnerer til følgende adresse:

Celog

Libro Ringväg 3

752 28 Uppsala

Sverige

Hvad sker der med fakturaen/betalingen, når jeg returnerer?

Har du valgt at betale med faktura, er det vigtigt, at du flytter fakturaens forfaldsdato frem. Det gør du let på Klarna.dk

Når vi har modtaget returvaren, krediteres beløbet for den/de varer, du har returneret, og Klarna sender dig en opdateret faktura via email. Er ordren betalt, kontakter Klarna dig vedrørende tilbagebetaling inden for 14 dage.

Handler du som virksomhed, og har du sendt en returvare, skal du betale din faktura som sædvanligt. Når vi har modtaget returvaren, sender Klarna en kreditfaktura. Kreditfakturaen kan du bruge enten via betalingsfil, eller du kan meddele Klarna, hvilken faktura du vil afregne summen mod.

Bytteret

På Calazo administrerer vi ikke bytte, men du har fuld returret i 14 dage. For at bytte din bog med en anden, returnerer du i henhold til vores returvilkår og bestiller derefter den bog, du ønsker i stedet

Fortrydelsesretten omfatter ikke

Fortrydelsesretten omfatter ikke downloadede produkter, da de på grund af deres beskaffenhed ikke kan returneres. Fortrydelsesretten gælder heller ikke defekte eller fejlagtige varer, da disse går under reklamation.

Personoplysninger

Calazo anvender personoplysninger, som du afgiver ved købet i henhold til gældende databeskyttelseslove. Vi bruger oplysningerne til fx fakturering og leverance. Vi sælger ikke dine oplysninger videre til tredjepart. Klarna, som håndterer betalingen, har deres egne vilkår, som du kan læse om her

Hvis du har købt en bog eller et kort i vores butik, vil du kunne modtage information fra os til den mailadresse, du har angivet. Du kan let afmelde dig længst nede i mailen. Du kan også afmelde dig ved at maile os på [email protected] og bede os om at fjerne din emailadresse.

Du kan når som helst kontakte os for at få dine personoplysninger fjernet fra vores kunderegister. Dette gør du lettest ved at maile til os på [email protected]

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn